torsdag 24 mars 2011
Love
Japp, trots lite motgångar så kan jag säga att jag älskar choklad. Jag lagade mörk chokladkonfekter med mörk choklad ganache smaksatt med Calvados. Lagade även mjölkchokladkonfekter med vitchokladganache, funderade först på att smaksätta den med typ Turkisk Pepparkross eller Salmare, men utseendet hade säkert blivit väldigt grådaskigt...Ska lägga upp bilder så fort Blogger vill samarbeta med mig. Man vet att tempereringen har lyckats då konfekten är glansig och chokladen "knäpper till" då man bryter (läs tuggar) sönder den. I det stora hela är jag nöjd med resultatet, med tanke på att det var första gången jag lagade konfekt på marmorskiva men till nästa gång är man klokare och bara genom att träna så blir man bättre och bättre...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar